Наше меню:

Пам'ятаючи слова Ван Гога про те, що «Найскладніше бути простим» і як істинний адепт ідей великого Бокюза, на чільне місце в Колумбусі ставлять свіжість і сезонність продуктів, з яких створює складні по виду, але досить прості за складом страви. «Особливість кухні" Колумбус "в тому, щоб готувати з простих, свіжих і якісних продуктів зрозумілу їжу. Нам подобається, коли блюдо лаконічно, але ви можете знайти в ньому нескінченно багатий букет смаків, ароматів і отримати естетичне задоволення, навіть просто дивлячись на нього ».

Основа меню Columbus fish-club - риба і морепродукти, проте від сезону до сезону меню змінюється: до риби приєднується м'ясо, страви, приготовані на мангалі, холодні і гарячі закуски, десерти. Те ж саме можна сказати і про приналежність кухні ресторану до будь-якої території або країні. Так, це в основному морська кухня, однак море займає більшу частину планети, і шеф-кухар має величезне поле для діяльності, досить стильно змішуючи в одному меню страви середземноморської, японської, тайської, скандинавської кухонь.

Тут люблять дивуватися і дивувати, а для цього необхідні експерименти. Наша кухня - це перш за все індивідуальність і творчість. Справжні майстри авторської кухні якщо і творять за рецептом, то з власною технікою, зі своєю особливістю змішувати продукти, з власним стилем подачі страв. В Columbus fisj-club створюються страви які більше ніде не можна спробувати.