Columbus fish-club

Рибний ресторан на березі моря Columbus fish-club, протягом багатьох років - місце гастрономічно-естетичного відпочинку для всіх, хто розуміє толк в якісній авторської кухні. Як справжній флагман серед морських ресторанів, «Колумбус» з кожним новим сезоном задає тон, стиль, напрямок, не втомлюючись дивувати новинками, але при цьому залишаючись вірним обраному курсу. Тут завжди багато повітря і світла, і завжди як одне з основних доповнень до страви - солонуватий, свіжий морський бриз. Включаючись в аромат страв, він робить їх по-справжньому унікальними. Інший невід'ємний аксесуар - приголомшливий вид на море, що відкривається з веранд і майданчиків «Колумбуса». Витончено приправлені м'яким прибоєм, щасливими сонячними відблисками або штормовими хвилями карпаччо з морського гребінця c чорною ікрою, тигрові креветки в рисовому папері з тартаром з лосося і соусом понзу, або лобстер, обсмажений з білими грибами, набувають, здається, зовсім інший вид - їх хочеться не просто є, ними хочеться насолоджуватися.

«Columbus fish-club» по праву вважається місцем ексклюзивного відпочинку, а тому в образі цього закладу немає випадкових дрібниць, кожна деталь - включаючи унікальний дизайн і розташування - грає свою роль. «Columbus fish-club» - це три зали: основний, «vip» і розкішний банкетний зал на 120 посадочних місць. Це літній майданчик на 400 посадочних місць і романтичні столики на терасі. Це морське повітря, затишок і тиша, це панорамний вид моря, і звичайно - це вишукана кухня і чудові вина. А тому не дивно, що тут нерідко можна зустріти «зірок» - з моменту свого відкриття «Columbus» став відомий в Одесі і за її межами як ресторан vip-класу. Організація заходів від «а» до «я» - з фуршетами, феєрверками, яхтовими прогулянками і обслуговуванням банкетів на яхтах. Банкетне меню, змінюване і доповнюється за бажанням замовника ... Тут, здається, є навіть більше того, про що ви могли б подумати. «Колумбус» любить дивувати - але завжди виключно приємно.